« Terug

Van handmatig naar volledig geautomatiseerd

Plattform_Van-handmatig-naar-volledig-geautomatiseerd_1.jpg14 jun

Steeds meer ZZP’ers ontdekken de voordelen van Plattform. Deze unieke tool is reeds gelanceerd en kent inmiddels enthousiaste gebruikers die de voordelen op het gebied van facturering onderstrepen. Ze hebben weer de volledige focus op de uitvoering van het werk wat ze het beste kunnen. Wacht niet met aanmelden tot na je financiële problemen, wees deze voor en start met professioneel factureren naar je klanten. Geen handmatige en tijdrovende handelingen, maar alles volledig geautomatiseerd.”

“Plattform speelt in op de werkelijke behoeften van ZZP’ers. Ondernemen is leuk, maar kent ook minder leuke kanten. Facturen inrichten en op tijd versturen behoort in veel gevallen tot de laatste categorie.”

Gratis aanmelden

Hulp bij multitasking

Een echt goede tool voor ondernemers ontvang je niet van de KVK of Belastingdienst. Nadat je hebt uitgezwaaid bij het plaatselijke KVK-kantoor, is het aan jou om alle ballen hoog te houden. Positionering, acquisitie, marketing, en ook je eerste factuur. Plattform is kennisexpert van de juiste facturering, belangrijke zakelijke documenten en juridisch advies.

Val positief op

Onderzoek wijst uit dat veel ZZP’ers na enkele jaren weer in dienstverband gaan werken. De reden? Veelal financiële problemen die voortvloeien uit een slordige bijgehouden administratie. Daarom is het belangrijk om meteen vanaf het begin te starten met professioneel factureren. Het wordt opgemerkt door klanten, wat ten goede komt aan je betrouwbaarheid en uitstraling als ondernemer.

Alles bij de hand

Aanmelden en starten met gratis factureren is zo gedaan. Met een paar klikken stuur je je eerste professionele factuur. Documenten selecteer en download je eenvoudig. Aanpassen van documenten en uploaden van je eigen documenten is ook mogelijk. Vragen worden automatisch en snel opgevolgd door de juiste experts. Onzekerheid geeft stress en daar wil je verre van blijven als ondernemer.

Gratis aanmelden

« Terug