« Terug

Gebruiksvriendelijk en intuïtief. Dé tool voor ZZP’ers

Plattform_Gebruiksvriendelijk-en-intuitief-De-tool-voor-ZZPers_1.jpg14 jun

Met de introductie van dit facturerings- en financieringsplatform gaat er een hele nieuwe wereld open voor ZZP’ers en kleine bedrijven. Informatie die voorheen moeilijk vindbaar was, ellenlange gesprekken met verschillende contactpersonen, onnodig veel stress en extra kosten zijn overbodig gemaakt door de lancering van deze geïntegreerde tool. Een gratis account is zo aangemaakt, net zoals je eerste factuur. Duidelijk, transparant en makkelijk in gebruik.

“Inschrijven, inloggen en aan de slag! Met een paar klikken ben al je eigenaar van een account. Geen wollige regels of addertjes onder het gras. Gewoon, zoals ondernemen bedoeld is.”

Gratis aanmelden

Real-time gegevens

Altijd en overal toegang tot je eigen data, contact opnemen met juridische experts of een financieringsaanvraag indienen. Geen lange wacht- en reistijden. Digitaal, snel en transparant. Zodat jij kunt doen waar je het beste in bent; ondernemen. Vanaf verschillende devices kun je inloggen en jouw overzicht bekijken, documenten downloaden en de status van je workflow inzien. Via de browser op je tablet of laptop of later via de app op je telefoon.

Team van experts

Plattform werkt samen met een team van deskundigen met verschillende achtergronden en expertises. Juristen en advocaten kunnen je bijstaan in het opmaken en grondig checken van belangrijke documenten. De standaard beschikbare documenten worden regelmatig geüpdatet en aangevuld. Het is zelfs mogelijk op je eigen documenten te uploaden. Via deze unieke state-of-the-art tool communiceer je eenvoudig met de experts, op het moment dat het jou uitkomt.

Helpende hand

Alles wordt online geregeld. Voorkom financiële problemen en kies voor een volledig geïntegreerde tool die past bij de huidige manier van ondernemen. Plattform ondersteunt je bij professioneel factureren, financiering en juridische vraagstukken. De vrijheid die je ervaart als ZZP’er blijft onveranderd met de introductie van een tool, specifiek voor eenmanszaken en kleine bedrijven tot vijf medewerkers.

Gratis aanmelden

« Terug