« Terug

Zelfstandig ondernemer met een 24/7 hulplijn

Plattform_Zelfstandig-ondernemer-met-een-247-hulplijn_1.jpg14 jun

Een professionele uitstraling op het gebied van facturering draagt bij in de aanvraag van financiering. Plattform is geen bank of club van accountants, maar een zakelijk, online facturerings- en financieringsplatform. De tijd dat je bij een bank of familie aanklopte voor een financiële injectie voor je bedrijf is verleden tijd. Met deze tool heb je alles bij de hand en is financiering, wanneer je het nodig hebt, nooit ver weg. Versimpeling van het proces, zonder de rompslomp en extra kosten. 

“Ondernemer, professional en groei-expert in één. Met hulp van een duidelijke, transparante tool met real-time data en handige workflow. In een paar kliks ben je eigenaar van een gratis account.”

Gratis aanmelden

State-of-the-art tool

Geen enkel ander zakelijk platform kan financieringsproblemen oplossen op de manier zoals Plattform dat doet. Onderzoek, kennis, jarenlange ervaring en de nauwe samenwerking met experts, heeft geresulteerd in een online platform speciaal voor ZZP’ers en kleine bedrijven tot vijf medewerkers. Gratis factureren, financiering binnen 24 uur, ten alle tijd juridisch advies en toegang tot honderden documenten en overeenkomsten. Plattform zeg het niet alleen, maar doet het ook.

Geïntegreerd aanbod

Onnodige stress en papieren rompslomp wegnemen bij een kwetsbare groep ondernemers; ZZP’ers. Eenmanszaken die vaak geen ervaring en tijd hebben om alle administratieve zaken op orde te houden. Plattform heeft een specifiek aanbod gecreëerd dat niet te vergelijken is met andere aanbieders in de markt. Facturering, juridisch advies én financiering. Alle elementen voor een gezond bedrijf. Nu en in de toekomst.

Groeien als ZZP’er

Groei start bij een professionele uitstraling, betrouwbaar klantenbestand en een inzichtelijke administratie. Wanneer de tijd is aangebroken om een nieuwe laptop of bestelbus aan te schaffen, of wellicht zelfs je eerste medewerker, dan is het fijn wanneer je financieringsaanvraag meteen in behandeling wordt genomen. Binnen 24 uur kan het bedrag al op je rekening staan.

Gratis aanmelden

« Terug