« Terug

Ontzorgen van ZZP’ers met een totaalconcept

Plattform_Ontzorgen-van-ZZPers-met-een-totaalconcept_1.jpg14 jun

Stel je het volgende eens voor; al je facturen worden op tijd betaald, ten tijde van juridische conflicten sta je sterk en groeikapitaal ligt binnen handbereik. Het klinkt als een utopie, en toch is het mogelijk bij Plattform. Van facturering tot financiering en legal vraagstukken. Een heel team van experts staat klaar om jou te ontzorgen. Alles wordt voor je uitgezocht. Vanaf dag één ben je verzekerd van een zakelijke en professionele uitstraling van jouw bedrijf.

“Paniek! ZZP’ers komen te vaak in geldproblemen, hebben geen regelingen getroffen rondom hun pensioen en zijn niet verzekerd. Dat moet anders. Kies voor het totaalconcept van Plattform.”

Gratis aanmelden

Gezond groeien

Kunnen leven van het werk waar je echt heel goed in bent en onuitputtelijke energie uit haalt. Een wens van velen, maar uiteindelijk voor een kleine groep haalbaar. Binnen enkele jaren stopt een groot deel van de ZZP’ers met ondernemen. Onnodig vindt Plattform. Met de juist hulp is deze groep minder kwetsbaar voor financiële problemen en kunnen ze hun bedrijf zelfs laten groeien.

Unieke tool

Van het opstellen van de algemene voorwaarden, zakelijke contracten, facturering, handige toegangsknop tot de financiering. Alles zit verwerkt in deze intuïtieve tool. Met het doorlopen van een eenvoudig aanmeldproces ben in een handomdraai eigenaar van je eigen account. Vanuit daar kun je factureren, herinneringen sturen en op ten duur zelf financiering aanvragen. Groei door op jouw manier.

Oplossing in zicht

Je huis maak je regelmatig schoon, net als je auto. Maar waarom hoort het schoonhouden of bijhouden van je administratie daar dan niet automatisch bij? Veel ZZP’ers hebben onvoldoende ervaring en tijd voor hun administratie, wat ernstige gevolgen kan hebben voor het bestaan van je bedrijf. Plattform grijpt in en biedt één enkele tool als antwoord op alle administratieve vraagstukken van kleine ondernemers.

Gratis aanmelden

« Terug