« Terug

Plattform start bij het begin. Je factuur

PlattformPlattform-start-bij-het-begin.-Je-factuur_1.jpg14 jun

Een gezonde business start met professioneel factureren. Je begint vol enthousiasme en passie met het werk wat je altijd al hebt willen doen. De eerste keuze is gemaakt. Met de kennis, ervaring en drive zit het wel goed. Maar bij het opzetten van een bedrijf komen veel ondernemerszaken kijken, die de meesten van ons niet van huis uit hebben meegekregen. Met Plattform krijg je inzicht, overzicht en ondersteuning vanuit één enkele tool. Van facturering tot financiering en juridisch advies.

“Start vandaag nog met het professioneel inrichten van je administratie. Samen met een team van experts biedt Plattform een enorme meerwaarde voor ZZP’ers en kleine bedrijven.”

Gratis aanmelden

Transparante communicatie

De naam zegt het al. Plattform is een zakelijk platform speciaal voor bedrijven tot vijf medewerkers. Geen grote instantie met wollige regels waar je van het kastje naar de muur wordt gestuurd. Gewoon, duidelijk, snel en transparant. Zoals het hoort. Want Plattform wil ZZP’ers echt helpen. Met een professionele uitstraling op het gebied van administratie, waardoor financiering dichterbij komt.

Stap voor stap

Het stappenplan is simpel; start eenvoudig met een gratis account, maak je wegwijs in de tool, vul je gegevens in en stuur meteen je eerste factuur. Win het vertrouwen van nieuwe klanten door gebruik te maken van professionele facturering. Jij bent al goed in je werk, daar hoeven we niet bij te helpen. De administratie en daarop eventueel daaropvolgende financiering doen wij voor je.

Snel en professioneel factureren

Financieringsproblemen komen nog te vaak voor bij met name ZZP’ers. Deze snelgroeiende groep individuele experts weet heel goed wat ze willen, alleen is er te weinig aandacht voor terugkerende administratieve werkzaamheden. Plattform biedt een gratis factureerplatform speciaal voor deze groep mensen. De tool werkt intuïtief en is een bron van waardevolle documenten en andere gegevens.

Gratis aanmelden

« Terug